Sanningens ord

 
 

Det är verkligen på kvällen tankarna börjar snurra runt i huvudet, men ikväll gör det faktiskt ingenting. Oftast vill jag bara stänga av alla konstiga/onödiga tankar på kvällarna, men just nu kom jag att tänka på hur bra jag mår i nuläget..

Det är en sån underbar känsla som jag helt ärligt inte har fått känna på länge. Tidigare har jag inte brytt mig om att jag har sårat mig själv, har gått tillbaka till samma saker som har fått mig att må så otroligt dåligt om och om igen, som har sänkt ner mig själv till en nästan obefintlig nivå. Utan att jag ens har höjt ett ögonbryn.

Har inte brytt mig om hur folk har behandlat mig, har inte följt min egna vilja. jag har inte ens velat vara självständig och det är knappt så att jag ens har förstått innebörden med att vara själständig.

Nu känner jag att det inte spelar någon roll om vissa personer försvinner ur mitt liv, dom enda jag bryr mig om är dom som vet allt om mig och fortfarande vill finnas där för mig.

Jag har fått nog av ytliga människor som bara tar energi från mig, hellre så står jag ensam och slipper alla falska personer.

I vintras hade jag inte många dagar då jag verkligen var lycklig, och när folk sa till mig att det skulle bli bättre så ville jag bara skrika rätt ut.. Som att någon kunde förstå hur jag mådde?

Men så fel jag hade, nu mår jag verkligen bra och det är en sån otrolig skillnad hur mycket bättre man kan prestera på flera olika saker.

Visst skulle jag vela ha ett heltidsjobb, jag skulle vela ha mer pengar och helst av allt så skulle jag verkligen vilja resa runt..

Och jag skulle kunna gå ner några kilo till, men samtidigt skrämmer dom tankarna mig ibland för kommer jag någonsin bli nöjd? kommer jag att kunna sluta när jag nått mitt mål? eller kommer det bara att fortsätta komma upp nya?

Men det är bara småsaker i en stor värld, som man faktiskt kan göra något åt! Allt går bara man vill!

Man ska våga lita på sig själv, och känna efter när något känns fel. Och framförallt kunna stanna av en stund för att lista ut vad man kan göra för att det ska bli bättre!

Vissa ser livet som en tävling, andra vill göra karriär.. Jag är nöjd så länge jag får vara lycklig!