flyttkartonger och ett tomt rum

nu börjar det kännas att man ska flytta imorgon, rummet är fullt av flyttkartonger och stora ikea påsar och så har vi packat hela dagen igår och idag :) har även fått en hel flyttlåda med mat av lena så nu behöver vi bara handla färskvaror!

just nu sitter jag och lyssnar på David Guetta/Akon - sexy bitch en låt som gick om och om igen i fredags! riktigt bra är den ;b
tänkte gå ut och gå men jag har ju ingen musik å då är det inge skoj! dessutom väntar jag på mobilladdaren som mamma har skickat, har inge batteri på mobilen heller :s

blir nog mer skoj å vara ute och gå i luleå, när man har mer nya saker och kolla på! :)

ringde även vägverket idag och beställde ny tid för teorin och uppkörningen eftersom jag inte har något id ännu! ;o men då har jag ju ännu mer tid på mig å plugga så det är ju bra :)

hade inte så mycket mer på hjärtat så vi hörs när vi ses! over and out

Caroline 13, slogs ihjäl av sin pappa

jag läste just på aftonbladet om 13 åriga Caroline som blev ihjälslagen av sin egna pappa.
helt sjukt vilka hemska saker det händer bakom stängda dörrar, iofs kan man säga att det var självförsvar från pappans håll men ändå, finns väl andra saker man kan göra än att slå sitt barn typ 20 gånger i huvudet?!

vet inte vad jag ska säga, världen är helt fucked up ibland!

här kan ni läsa om artikeln:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5656466.ab


facebook trenden!

facebook borde inte få finnas, inatt satt jag uppe och hängde på fb till typ 03.00 ;$ det blir som ett beroende och det känns som att alla har en nu för tiden!

när jag blev medlem på facebook fattade jag ingenting av det och hade knappt någon som man kände där, men nu efter en ganska lång tid förstår man nästan allt och har rätt många vänner, kanske är så att man blir äldre och klokare trots allt? :)

dessutom har jag spelat farmville rätt så länge oxå, känns lite nördigt samtidigt som det är ett rätt bra tidsfördriv, även om det kan bli lite för mycket ibland :b

så jag undrar om det är många som spelar farmville?

dubbelmoral

ja som dom flesta vet så pratar ju kissie alltid en massa osanning osv, och som jag visste så hade hon såklart inte blivit tillfrågad av slitz å vika ut sig där, jamenar om man överhuvudtaget ska vara med i den tidningen så måste man ju ha utseende :)

och hon säger ju alltid hur mycket hon hatar gult stripigt löshår och billigt h&m smink! så jag tänkte bara visa en vacker bild på henne med gult och stripigt löshår samt h&m smink.. och hur vet jag det? ehm, det ser väl vem som helst? :)



dubbelmoral var det ja :)

är DU nöjd med din kropp?

kollar på kanal 5 just nu och det är "how to look good naked" det är ju helt sjukt egentligen, dom använder kläder som ska få kvinnorna och se smalare ut, och så säger dom det enda som behövdes var... rätt underkläder!? inte träning och inte rätt mat! okej om dom ser bra ut med kläderna på men sen om dom har en man/pojkvän dom kommer hem med hur sexigt är det då när dom tar av kläderna och har en kroppsstrumpa(?) på sig?

haha, okej inte mitt problem men det är INGET jag skulle ha valt!

På tal om sånna program så brukar jag se på "du är vad du äter" ibland och det är ju faktiskt ett rätt bra program för sånna som vill gå ner i vikt osv. MEN det är en sak som är lite konstigt där med, i varje program så syndar alla som är med, hur kommer det sig? är alla lika dåliga och syndar efter exakt 4 veckor,  eller är det något dom måste göra i programmet?
inte så svårt å räkna ut :)

Nej rätt mat och träning ska det vara! :)

  

new bff... igen?!

nu har Paris Hilton tydligen gjort en ny säsong av bff, jag menar hon hade ju ett program tidigare där hon valde Brittany.. varför ska hon då välja en ny i detta program? det bevisar ju bara att hon är ute efter att synas i media osv.

synd bara att det finns folk som går på det, och tror att hon är ute efter en "bff". Det är ju bara kolla på hennes förra bff, hur länge höll det? några månader typ. Folk gör tydligen vad som helst för att synas lite i tv :)

vad ska man kalla det, hiss eller diss? enligt mig är det en fetdiss som går bort!


det är inte lätt å vara känd samtidigt som man inte har riktiga vänner ;) ♥

ischlo pischlo!

helt sjukt hur mycket bloggare det finns nu för tiden, när det börjades blogga fanns det ju iaf några vettiga bloggar men idag känns det som att alla bara gör det för att det är "inne" och för att dom vill bli som typ kissie, blondinbella, kenza eller någon annan storbloggare.

sen alla modebloggar, som jag även nämt tidigare.. hur orkar dom? "daaagens outfit", "dagens shopping" osv.. finns för MÅNGA! att ingen fattar att dom inte blir kända bara för att dom visar upp sina fula kläder och fjortistrender :)

som kissie t.ex. "det var jag som införde ed hardy i sverige".. TÖNT! jag har haft ed hardy kläder i ett x antal år. Sen "det är jag som har startat mjukisdress trenden" you wish! så ingen annan har haft det innan dig menar du? haha PATETISKT : ) typ alla kändisar i hollywood använder det. gå in på google och se själv kissemissen!


tänk om alla skulle vara som mig, då skulle världen vara så mycket bättre :)