falafel my ass!

första dagen avklarad, känns helt sjuk bra faktiskt!
imorgon är det en ny dag med nya tag!

idag blev det bulgur, falafel(?)köttbullar och kokta grönsaker till middag, dock mår jag jävligt illa efteråt!! om jag nu uppfattat namnet rätt så lever ju maten upp till namnet rätt duktigt..falaFEL.. 
vill ju gå på en kick ass jävla diet! men finns ju så himlars många olika.. svårt val det där!

till helgen blir det förhoppningsvis maritè! hade som sagt grymt skoj förra gången..

hade inte så mycket mer på hjärtat idag, ska sova nu!

Creed - who's got my back

hjärtattack och filmmys!

nu blev det ett sånt där litet uppehåll med skrivandet igen! glömmer alltid bort att jag har en blogg!!

aja, i fredags for jag och Anna till maritè, och vi hade sjukt skoj! dock höll jag på att få en hjärtattack när vi kom till dörren och skulle gå in, jag frågar snällt en vakt om det är mycket folk och innan jag hinner få något svar så kommer en annan och LÄS: visiterar typ hela mig, och plockar sen upp mig i famnen och kramar om mig i MINST 2 min?!

jag hann bara tänka, vafan är det här? men sen när jag hann förstå att det var Jonas (vakten från holiday) så blev jag superglad :) det var grymt skoj att se honom igen!

och igår var jag med tjejerna och kollade lite film och sen körde vi förbi maritè lite fort, dock verkade det inte vara så mycket folk så jag skjutsade hem dem och for hem och sov! =)

sådär nu har jag skrivit av mig lite...enjoy!

roooooompa!

hahahaha så jävla grym!!!!!!!


happiest day of my life!

för jag har klarat körkortet.... fyfan vad jag är bra!!
måste vara den lyckligaste dagen i mitt liv, jag säger hejdå till teoriboken och hej till alla vägar som ska invigas ;)

mest troligt så åker jag och kel ner på en roadtrip till malå på juldagen...niiiiiiiiiiiiiice!

nej, nu ska jag och mamma ut på stan på en lunch å fira mitt körkort!

over and out!

alla dessa funderingar

blir inge jobb idag eller imorgon, jag känner verkligen att jag måste prioritera pluggandet just nu! (bortsett från att jag skriver nu då)

men blir nog jobb på fredag ialla fall, hade jag inte behövt plugga så hade jag lätt jobbat varje gång jag blivit tillfrågad :)

på tal om något helt annat så förstår jag inte vad som har hänt med mig, jag har inte ätit "riktig" mat på flera dagar, min matlust har försvunnit nästan helt och jag ligger uppe sent på nätterna och tusentals tankar flyger igenom huvudet.. VAD vill jag göra? HUR ska jag göra för att klara det? Jag vill så mycket men ändå är det något som hindrar mig, är det FEL?

ja som ni märker så tänker jag alldeles för mycket!! Igår såg jag mama' och papa' de senaste johan falk filmerna och jag måste bara säga att....jag tror jag är kär i Frank Wagner, vilken kille alltså :)

hade inte så mycket mer att dela av mig med just nu, men jag vill passa på och tacka för att du finns Anna, vad skulle jag göra utan dig?

over and out



älskade helg

nu är helgen över och imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter!
Fikade med anna på pause i torsdags sen drog vi ut på oscars följt av G3 (dock lugnt) och i fredags var jag ute med Anna och co, först hade vi tjejmys och sen for vi på lite olika krogar.. men blev rätt lugnt det med! det kan faktiskt också vara skoj ibland =)

Igår tog jag det bara lugnt, sov mest(!) men kan ju varit för att jag bara fick 2h sömn natten till lördag, sen har jag jobbat både igår och idag.. Då jag började klockan 6!!! så ni kan ju tänka er att ja är rätt slut..

Nästa helg får vi se vad som händer, jag hörde något om utgång? men vi får se för bygget i Åre öppnar tydligen om 2 veckor ;)

tänkte bara uppdatera er nyfikna lite!!

seeeya!


tessan, jag och anna

Allt som är värt något här i livet får man kämpa för

jag kan inte säga något annat än att jag HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!!

I WANNA DO IT!!

....

har inget att tillägga för tillfället...känner mig tom!

what can I say, what can I do.. I always end up hurting you..

sunda livet

Nu tänkte jag be om ursäkt och göra en comeback inom bloggvärlden igen =)
har inte bloggat på länge men det har varit så mycket med flytt osv!

Nu har jag och mamma bestämt oss för att börja det "sunda livet" och idag var det en helt otroligt god middag som bestod av laxfilè, bulgur, kokta grönsaker samt en riiiktigt god sås som var gjord på sambal olek.. bra när man vill ha igång fettförbränningen ;)

Nu på en stund tänkte jag köra igång med carmens träningspass och svettas lite! får se hur det går.. sen ska vi väl börja med promenaderna också!

så nu har ni fått veta lite vad som pågår osv!


(gammal bild)